PS Kunstskole - Kreative tegnekurser og malekurser i Aarhus med faglig og inspirerende undervisning af Peter Simonsen billedkunstner

PS Kunstskole i Aarhus

Her er tid til dig!

PS Kunstskole tilbyder inspirerende tegnekurser og malekurser for børn og voksne. Der kurser for alle niveauer. Fra begyndere til mere erfarne udøvere.

Du kan vælge imellem dag-, aften- og weekendkurser samt vinter- og sommerkurser.

PS Kunstskole lægger vægt på at give dig indsigt, redskaber og udfordringer, så du kan udvikle dig som tegner og maler. Undervisningen er tilpasset den enkeltes niveau med stor fokus på personlig udvikling.

Tilmelding i god tid anbefales, da kurserne meget hurtigt bliver optaget.

Undervisere:
Peter Simonsen, billedkunstner og portrætmaler
Gæsteundervisere (fra efteråret 2023)

Tegnekursus i klassisk tegning i Aarhus. Du lærer at tegne det du ser - for begyndere og øvede

PS Kunstskole sætter en stor ære i at lære kunstskolens elever og kursister at tegne og male. Uanset din alder og dit niveau vil vi gerne give dig en god oplevelse gennem inspirerende undervisning, hvor vi har tid til dig. Vi vil gerne give dig indsigt og redskaber, så du kan videreudvikle dig som tegner og maler.

Ét af PS Kunstskoles kerneområder er den klassiske realisme (den akademiske tilgang). Vi vil gerne formidle den kunstneriske tradition, som kan føres tilbage til de gamle renæssancemestre. I forbindelse med undervisningen i fx klassisk tegning og klassisk portrættegning benytter vi blandt andet den internationalt anerkendte undervisningsform skabt i midten af 1800-tallet af den franske kunstner Charles Bargue i samarbejde med hans mester Jean-Léon Gérôme.

En anden særlig niche som hører ind under kunstskolens specialeområder er den ekspressive stilart, hvor det indre, farver og følelser især kommer til udtryk. Kurserne omfatter blandt andet 'Det ekspressive maleri' og 'Det ekspressive portræt'.

Kursusprogrammet er omfattende og indeholder både dag-, aften- og weekendkurser samt vinter- og sommerkurser. Undervisningen er nærværende, moderne og nutidig.

PS Kunstskole er privatdrevet og har omkring 400 elever og kursister årligt - børn som voksne. Kunstskolen modtager ingen støtte fra det offentlige.

Med venlig hilsen
Peter Simonsen