Unikt galleri i Aarhus hvor du kan opleve kunst, koncerter, drikke god kaffe samt deltage på tegnekurser og malekurser hos billedkunstner Peter Simonsen

Galleriet i Aarhus tilbyder ekspressiv kunst og kunstneriske oplevelser

Velkommen

Hos PS Art Gallery kan du blandt andet se malerier af billedkunstner Peter Simonsen, komme på kreative kurser og opleve intim koncerter i helt unikke omgivelser. Du finder galleriet i én af Aarhus' ældste baggårde i Mejlgade - tæt på Domkirken.

Galleriet er helt unikt og måske et af de mest interessante kunstgallerier i Danmark. Her oplever du billedkunsten i en ganske særlig indramning med skæve vægge krydret med klassisk musik, jazz og sprøde franske toner, der understøtter de mange indtryk. Kig ind og nyd omgivelserne - og ikke mindst mærk stedets sjæl og ånd.

I galleriets atelier i Aarhus kan du ofte se billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen arbejde

Galleri og åbent værksted

PS Art Gallery åbnede 7. marts 2014 og har siden starten markeret sig som et ikke helt almindeligt kunstgalleri i Aarhus. Udover malerier af billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen giver galleriet også gæstekunstnere mulighed for at udstille i de historiske lokaler. Smukt, dansk kunsthåndværk kan du også finde. Galleriet præsenterer glaskunst af Rikke Precht og keramik af Kirsten Thilsing Hansen.

Når du besøger galleriet i Aarhus, er du velkommen til også at kigge ind i atelieret. Her vil du ofte kunne se Peter arbejde og bestille et portræt.

Se nogle af Peter Simonsens ekspressive malerier og portrætmalerier...

Tegne- og malekurser foregår i galleriets atelier i Aarhus

Tag på tegne- og malekursus på PS Kunstskole

Bliv inspireret og udfordret kunstnerisk og kreativt på ét af vores tegnekurser, malekurser eller kreative workshops. Undervisningen foregår i små hold i galleriets atelier, hvor PS Kunstskole også holder til. Du bliver undervist af billedkunstner Peter Simonsen, der gennem faglig og inspirende undervisning har stor fokus på din personlige udvikling, så du får størst muligt udbytte af undervisningen.

PS Kunstskoles kursusprogram
Forslag til overnatning ifm. kurser

Kunst og musik passer godt samme. Koncerter og musikaftener er blot en del af det du kan opleve i galleriet

Live koncerter

Kunst og musik passer ganske godt sammen, synes vi. Derfor arrangerer vi i løbet af året en række musikaftener, hvor vi laver galleriet om til en lille café med plads til ca. 40 gæster. Musikaftenerne suppleres nogle gange med fx oplæsning af digtere og forfattere. Vi lægger vægt på at være et levende galleri med kant og hvor billedkunsten møder andre kunstarter.

Læs mere om kunstudstillinger, koncerter og events...

Galleriet ligger i baggården

Du finder galleriet i en af Aarhus' ældste baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret og adressen er Mejlgade 16b. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. PS Art Gallery er nabo til Il Mercatino og Café Frida - og ligger et stenkast fra Domkirken og KØN.

Adresse og kontaktoplysninger...