PS Art Gallery arrangerer i løbet af året en række udstillinger og events: bl.a. kunstudstillinger, koncerter, foredrag m.m.

Kunstudstillinger og events

Programoversigt

Vi arrangerer i løbet af året en række kunstudstillinger, koncerter og events. Programmet finder du herunder.

Åbent atelier

  • Lørdag 11. maj 2024 kl. 11-15

Har du lyst til at komme ind bag kulissen og opleve, hvordan kunstværker bliver skabt og få en snak med kunstneren bag værkerne... så kig ind til 'Åbent atelier', hvor billedkunstner Peter Simonsen byder inden for i sit atelier.

Adressen er:
PS Art Gallery
Mejlgade 16b
Aarhus C

KONCERT: Arly Badstue

  • Fredag 7. juni 2024 kl. 19-21

Koncert med sangskriver og musiker Arly Badstue. Nærmere information følger snarest...

RECEPTION: 10 år og 8 mdrs. fødselsdagsfest

  • Fredag 8. november 2024 kl. 17-21

For 10 år og 8 måneder siden åbnede PS Art Gallery de grønne døre i det gamle bindingsværkshus i baggården på adressen Mejlgade 16B i Aarhus for første gang. Det startede som en lidt “skør” idé... nemlig at udleve en ungdomsdrøm som kunstner. Siden den forårsdag i 2014 er meget sket. Det gamle baghus rummer i dag både et galleri og en kunstskole (PS Kunstskole).

Anledningen vil blive fejret med maner! Vi byder på lækkerier, der "pirrer smagsløgnene" krydret med perlende bobler til ganen. Og ingen fest uden musik - så det vil der også være!

Alle er velkomne!

PS: Hvis nogen skulle påtænke at medbringe fx en lille gave, så vil jeg gerne på forhånd sige: Nej, tak :-) STØT hellere en organisation eller et menneske, som trænger til hjælp. På forhånd tak!

De bedste hilsner
Peter

Årets julefest

  • Fredag 13. december 2024 fra kl. 16-20

Julen er traditionernes tid. PS Art Gallery og PS Kunstskole inviterer kursister, kunder og venner af huset til julefest i det gamle bindingsværkshus i baggården i Mejlgade 16b.

Vi tænder lys, skruer op for varmen... og ikke mindst tænder for kogepladen, så gløggen kan få den rigtige temperatur. Varm og dampende! ;-D Der er selvfølgelig også varm kaffe/te og kakao til at lune sig på!

Kan du spille på et instrument eller synge... så er du naturligvis velkommen til at bidrage til festlighederne!

Har du lyst til at deltage?
Send mig en mail på info@artgallery-ps.com, så jeg ved hvor meget gløgg, jeg skal lave!

De allervarmeste julehilsner
Peter

Kunstudstillinger, events, koncerter m.m. i baggården i Aarhus. Arrangør: PS Art Gallery, Mejlgade i Aarhus

Aarhus Festuge 2025: À la Montmartre - portrættegning, musik med mere!

  • Lørdag 6. september 2025
    Kl. 12:00-16:00

Vi laver igen baggården om til et mini-Montmartre i stil med det "lidt" mere berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris. Det bliver som vanligt en festlig dag, hvor du kan opleve baggården ‘iklædt’ fransk stemning og blandt andet få dit portræt tegnet af nogle af PS Kunstskoles kursister.

Rødvin, lækker cafe crême, lidt at spise, sprøde franske toner med mere byder vi naturligvis også på!

Glæd dig :-)

Kunstudstillinger, events, koncerter m.m. i baggården i Aarhus. Arrangør: PS Art Gallery, Mejlgade i Aarhus

Kunstudstilling: The Creation - Religion, Myth, Science &

Værket ’The Creation - Religion, Myth, Science &’ er en kunstnerisk fortælling om Skabelsesberetningen fortalt gennem otte store kunstværker indhyllet i en dramatisk lydinstallation. Alt skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Som publikum bliver du taget med på en rejse gennem religioner, myter og naturvidenskab. Ét samlet skabelsesværk hvor fortællinger fra blandt andet jødedom, kristendom, islam, hinduisme møder mytologier fra Norden, Grækenland og Egypten med flere. Værket rummer også naturvidenskaben med Big Bang og skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling.

KUNSTNER:
Peter Simonsen

Arly Badstue og vennner gav koncert i galleriet. En hyggelig aften med musik og sange Tine Mynster og hendes søn spillede ved en intim koncert i galleriet

HUSK!

Du finder os i en historisk baggård i Mejlgade 16b Aarhus