Tegnekursus i Aarhus - portrættegning, weekendkursus hvor du lærer at tegne portrætter - for begyndere og let øvede

TEGNEKURSUS, Aarhus:
At tegne portræt I

Weekendkursus

Lær at tegne portrætter. Tegnekurset 'At tegne portræt I' er et weekendkursus, hvor du lærer at tegne portrætter i frihånd gennem inspirerende tegneundervisning. Vi lægger vægt på personlig udvikling og individuel vejledning.

Kursusdatoer:

  • 3.-4. feb. 2024
  • 4.-5. maj. 2024
  • 14.-15. sep. 2024 FÅ PLADSER
  • 30. nov.-1. dec. 2024

[ Tilmelding nederst på siden ]

Om kurset:

På denne weekends tegnekursus 'At tegne portræt I' begynder vi med de grundlæggende regler inden for portrættegning - afstande (proportioner), linjer og retning. Det er fundamentet for et hvert portræt. Henover weekenden bygger vi på med block-in teknik, hovedets flader, lys og skygge (formgivning) og at gengive et udtryk.

Tegneøvelserne omfatter både den hurtige skitse med form og retning, hvor vi træner at se og formidle, det vi ser... og længerevarende studier, hvor vi træner i at aflæse ansigtets anatomi. Der vil være øvelser, hvor vi tegner hinanden og arbejder med delelementer som øjne, næse og mund. Der bliver tid til fordybelse og arbejde mere detaljeret med lys og skygge, afprøve forskellige teknikker og materialer.

Du får mulighed for at arbejde med forskellige tegneredskaber som blyant (grafit), kul, tegnestub og knetgummi samt eventuelt farver (akvarel). Ligesom der bliver tid til at træne forskellige tegneteknikker i frihånd som udtoning og bløde skygger med tegnestub og building-up med kul/kridt, hvor vi benytter fixativ til at lukke lagene og beskytte tegningen.

Tegnekurset lægger vægt på den personlige udvikling. Kurset giver indsigt og redskaber, så du kan videreudvikle dine færdigheder og evner som tegner.

Tegnekurset foregår i Aarhus.

Niveau:
Begyndere og let øvede.
Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau.

Antal deltagere:
Der er plads til 10 deltagere på holdet.

Materialer:
Brug af materialer* er gratis: Staffelier, tegneplader, tegnepapir, blyanter, tegnekridt, kul, grafit, viskelæder, knetgummi, tegnestubbe og blyantspidser samt evt. tusch, akvarelfarver og pensler.

Tidspunkt:
Kl. 10:00-16:00

Mødetid:
Kl. 09:45 (første dag)

Pris:
Kr. 1.375,- (inkl. brug af materialer* og kaffe/te/kakao).

Kursussted:
PS Art Gallery/PS Kunstskole
Mejlgade 16b st.
8000 Aarhus C

Underviser:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Tilmelding

I tilfælde af problemer med 'Tilmeldingsformularen'.
Send i stedet SMS 2334 3298.

Området:

Galleriet og kunstskolen er beliggende i én af Aarhus’ ældste og meget maleriske baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret med hyggelige cafeer og restauranter ad libitum. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi ligger et stenkast fra Domkirken og Havnen.

Forslag til overnatning:

Oversigt med hoteller, Bed & Breakfast m.m.

Tegnekursus i Aarhus hvor du lærer at tegne portrætter - weekendkursus for begyndere og let øvede Portrættegnekursus i Aarhus med tegneundervisning af portrætkunstner Peter Simonsen

FÅ TILSENDT KURSUSOVERSIGT 2024

Kurset tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende undervisning.

Tid til dig.