Malekursus i Aarhus - weekendkursus 'Akrylmaleri - komposition, farver og teknik' - for begyndere og let øvede

MALEKURSUS:
Akrylmaleri - komposition, farver og teknik I

Weekendkursus

Bliv fortrolig med at opbygge billedets komposition samt bruge farverne med pensel og paletkniv for at opnå det ønskede udtryk.

Kursusdatoer:

  • 6.-7. jan. 2024
  • 16.-17. mar. 2024
  • 21.-22. sep. 2024
  • 23.-24. nov. 2024

[ Tilmelding nederst på siden ]

Om kurset:

Weekendkursus i akrylmaleri, hvor du kan fordybe dig i maleriets tre hjørnestene: billedkomposition, farvelære og maleteknik.

Du får god indsigt i billedkomposition samt i at bruge farver, maleteknikker og redskaber som virkemidler. Vi skal arbejde med opbygningen af maleriet i farvelag, transparente farver kontra opaque farver, kontraster - brug af lyse og mørke farver, varme og kolde farver, farveharmonier kontra komplimentære farver samt store og små farveflader. Vi skal arbejde med 'det gyldne snit' og se på, hvordan farvesymbolik kan benyttes i billedsproget.

På kurset gennemgår vi maleteknikker med forskellige pensler og paletknive - og skal naturligvis afprøve, hvordan forskellige medier med fordel kan benyttes.

Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau med masser af teknisk vejledning og dialog. Vi lægger stor vægt på, at der er tid til dig og din kunstneriske udvikling.

Malekurset foregår i Aarhus.

Niveau:
Begyndere og let øvede.

Antal deltagere:
Der er plads til 10 deltagere på holdet.

Materialer:
Gratis brug af tegneplader, staffelier og materialer*: Tegnepapir, akvarel- og akrylpapir, tegnekridt, blyanter, kul, akrylfarver, pensler og paletknive.

Lærreder kan tilkøbes (50-150 kr./stk.).

Tidspunkt:
Kl. 10:00-16:00

Mødetid:
Kl. 09:45 (første gang)

Pris:
Kr. 1.690,- (inkl. brug af materialer*, kaffe og te).

Kursussted:
PS Art Gallery/PS Kunstskole
Mejlgade 16b st.
8000 Aarhus C

Underviser:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Tilmelding

I tilfælde af problemer med 'Tilmeldingsformularen'.
Send i stedet SMS 2334 3298.

Området:

Galleriet og kunstskolen er beliggende i én af Aarhus’ ældste og meget maleriske baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret med hyggelige cafeer og restauranter ad libitum. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi ligger et stenkast fra Domkirken og Havnen.

Forslag til overnatning:

Oversigt med hoteller, Bed & Breakfast m.m.

Weekend malekursus hvor du lærer om akrylmaleri og maleteknikker. Undervisningen er for begyndere og let øvede Malekursus over en weekend i akrylmaleri og farvelære. Underviser er billedkunstner Peter Simonsen

FÅ TILSENDT KURSUSOVERSIGT 2024

Kurset tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende undervisning.

Tid til dig.