Tegnekursus for børn og unge torsdage efter skoletid i Aarhus

Tegnekursus for børn og unge 12-16 år

Torsdage kl. 16-18
Start: 24/9 2020

Tegnekursus for børn og unge, der elsker at tegne og gerne vil blive bedre til det. Sjov, lærerig og inspirerende undervisning over 12 torsdage.

Kursusdato(er):

  • SEP: 24/9
  • OKT: 1/10, 8/10, 22/10, 29/10
  • NOV: 5/11, 12/11, 19/11, 26/11
  • DEC: 3/12, 10/12, 17/12
  • 12 torsdage/28 lektioner

Tidspunkt:

  • Kl. 16:00-18:00

Om kurset:

Det er sjovt at tegne. Det er også sjovt at møde nye venner, som man kan dele sin interesse med. Timerne flyver afsted, når man gør noget, man godt kan lide.

  • Du kommer til at lære forskellige tegnemetoder og -teknikker. Både klassiske tegneteknikker og mere eksperimenterende, hvor vi tegner på en helt ny måde.
  • Vi vil øve os i at tegne dyr, natur, mennesker, figurer, forskellige ting og ansigter - så det ligner. Vi skal også afprøve tegneserieuniverset og lære at tegne figurer med karakter og udtryk.
  • Vi skal arbejde med afstande, måleteknikker, proportioner, perspektiv, lys og skygge, gengive forskellige overflader, billedkomposition og teknik. Kort fortalt: lære at se og tegne det, vi ser.

Hver dag vil have et tema, som vi vil udforske. Der bliver masser af sjove, spændende og udfordrende tegneøvelser. Der bliver god tid til at eksperimentere og til fordybelse. Hvis vejret tillader det, skal vi også prøve at tegne motiver i den gamle baggård.

I løbet af kursusforløbet bruger vi tegneredskaber som blyant, kridt og kul. Vi skal selvfølgelig også prøve at male med pensel og eksperimentere med flydende tusch samt akrylfarver.

Kurset har fokus på børnenes udvikling og tilpasses den enkeltes niveau.

Niveau:
For alle børn og unge, der elsker at tegne.

Antal deltagere:
Der er plads til 10 deltagere på holdet.

Materialer:
Prisen er inkl. brug af materialer.

Pris:
Kr. 1.275,- (inkl. frugt og vand)

Kursussted:
PS Art Gallery, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

Underviser:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler, der bl.a. igennem ni år også har været håndboldtræner og undervist børn og unge i Viby IF og AGF.

Tegnekursus for børn og unge der elsker at tegne Tegneundervisning for kreative børn og unge i Aarhus

Kurset tilpasses den enkeltes niveau.

Sjov, lærerig og inspirerende undervisning.

Små hold. God tid til alle.